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STUDY/ODA 정리자료

OXFAM PUBLICATION 해석 연습 (1)

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The pandemic has exposed the vulnerability at the heart of global food value chains.

While the novel coronavirus that ignited the current global crisis is new, the underlying issues plaguing agricultural supply chains are not.

This paper offers timely insights on emerging good practices to address exploitation in global food supply chains, based on 26 key informant interviews, and analysis of Oxfam's latest Supermarkets Scorecard.

 

질병의 대유행은 글로벌 밸류 체인의 핵심에 취약성을 노출시켰다.

현재의 글로벌 위기를 촉발시킨 신종 코로나 바이러스는 새로운 것이지만, 농업 공급망(supply chain)을 괴롭힌 근본적인 문제는 이전부터 있었다.

이 paper는 26개의 주요 정보 제공자 인터뷰와 Oxfam의 최신 슈퍼마켓 스코어 카드 분석을 기반으로, 글로벌 식품 공급망의 착취를 해결하기 위한 새로운 모범 사례에 대한 시기적절한 견해를 제공합니다.

 

We have found that food retailers in many countries are taking important steps towards fulfilling their duty to respect human rights, in line with the UN Guiding Principles on Business and Human Rights (UNGPs).

 

우리는 많은 국가에서 식품 소매 업체가 UN 비즈니스 및 인권 지침(UNGP)에 따라 인권 존중 의무를 준수하기 위해 중요한 조치를 취하고 있음을 발견했습니다.

 

• Human rights policies are becoming stronger.

• Several retailers have committed to undertake and publish Human Rights Impact

Assessments.

• Initiatives to address recruitment fees are gathering momentum.

• Some suppliers recognizing the value of trade unions and collective bargaining.

• Investors are paying more attention to the Social pillar in Environmental, Social and

Governance issues (ESG).

• Increased transparency of supply chains is fast becoming the new normal.

• It is becoming more common for companies to make public commitments to living wages, living incomes and gender strategies.

 

• 인권 정책이 강화되고 있다.

• 몇몇의 소매 업체가 인권 영향 평가를 수행하고 게시하기로 동의했다.

• 채용 비용을 해결하기 위한 논의는 탄력을 받았다.

• 노동조합과 단체 교섭의 가치를 인정하는 몇몇의 공급 업체.

• 투자자들은 환경, 사회 및 거버넌스 문제(ESG)에서 사회적인 특징(기본)에 더 많은 관심을 기울이고 있다.

• 증가된 공급망의 투명성은 빠르게 새로운 표준이 되고 있다.

• 기업이 생활 임금, 생활 소득 및 성 전략에 대해 공개적으로 약속하는 것이 점점 보편화되고 있다.

 

But overall, we find that the sector as a whole is yet to truly tackle the deep structural change needed to end the endemic exploitation of small-scale food producers and workers upstream in food supply chains.

Reducing risks and improving resilience in supply chains requires a fundamental shift in how companies respect human rights.

All food retailers must go beyond even these examples of emerging good practice and embrace changes to their core business models.

 

그러나 전반적으로, 우리는 아직 식량 공급망에서 상위의 소규모 식품 생산자와 근로자의  착취구조를 종식시키는 데 필요한 깊은 구조적 변화를 본격적으로 다루지 못한 것을 발견했습니다.

위험을 줄이고 공급망의 탄력성을 높이려면 기업이 인권을 존중하는 방식에 근본적인 변화가 필요합니다.

모든 식품 소매 업체는 이러한 새로운 모범 사례를 넘어 핵심 비즈니스 모델의 변화를 수용해야 합니다.

 

 

 

make extracts from a OXFAM PUBLICATION, "From Risk to Resilience: A good practice guide for food retailers addressing human rights in their supply chains"
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